Our Blog

Verslag van Bebbel:

Nerveus stond iedereen al klaar om weg te gaan maar ojee Bebbel was er nog niet!!!!  Die dacht: “We gaan om half tien weg”. Gelukkig konden we dus gelijk weg met 17 leden. Ik had al gewaarschuwd dat we pas over 20 km koffie zouden gaan drinken in Streefkerk. Na een prachtige tocht door de mooie Alblasserwaard met Koolzaad en Fluitekruid enz. kwamen we bij de LIMONADEFABRIEK, maar weer was die niet open,  wat Wil al 17 jaar heeft meegemaakt nooit open dat ding. Gelukkig wist Gijs een ander adres in de natuur waar we dan maar heen fietsten, gelukkig die was open dachten wij, maar helaas de boer kon geen koffie zetten en zijn vrouw was weg!!! Toen heb ik maar gebeld naar Theetuin de Winde en gelukkig, die was wel open en na nog eens 5 a 6 kilometer fietsen kwamen we dus bij Theetuin de Winde in Groot Ammers waar we heerlijk in de zon van koffie en thee en appeltaart hebben genoten.

Na een lekkere lange stop aldaar gingen we weer verder door de polder waar we ook een paalcamping  hebben bewonderd. Heerlijk door grazige weiden en bloeiende bermen kwamen we uit in Alblasserdam waar we op het terras van de uitgebrande snackbar toch nog iets konden drinken, waarna ieder zijns weegs ging; Dorien naar winkels, Margo en Irene naar de kringloop, sommigen naar de brug via het lange pad en anderen met de trap. Het was een gezellige dag.

 

admin

So, what do you think ?