Our Blog

paint 24 april 2014

Verslag van Rob:

Het weer is goed weinig wind en toch maar 12 fietsers. Zijn ze vergeten dat we om 9.20 uur vertrekken? Maar eer we het Sophiapark uit waren hadden we er toch 15. Via de Zwijndrechtse brug naar het Wielwijkpark. Daarna door het Rustenburgpark en de groene strook langs Sterrenburg 3 richting Sterrenburg 1 naar het koffieadres op het Leerpark. Hiervandaan door Dubbeldam naar de Biesbosch en onze boterham gegeten aan de waterkant bij de Loswalweg.

Na de boterham via de Wantijbrug en langs het Wantij naar de Merwelanden waar we nog een drinkpauze bij restaurant de Merwelanden hebben gedaan. Via het fietspad langs de spoorlijn naar Sliedrecht door Papendrecht naar de Alblasserdamse brug naar Hendrik Ido Ambacht. Net over de brug zaten we al op 57 km dus voor de meesten is het 60 km geworden. Een mooie tocht met goed weer.

Klik hier voor de foto’s

 

admin

So, what do you think ?