2014 fietsclub 8 mei zHappy Italy 015 paint

Wat een slechte weersvoorspelling! Rond 9 uur al regen en voor de middag werd continu regen voorspeld. Heel wat leden die zich ook voor Happy Italy hadden aangemeld kwamen gelukkig even langs om te informeren wat de plannen waren. Wat Happy Italy betreft was iedereen die in bezit was van een auto direct bereid om anderen op te halen. Erheen fietsen was geen optie.

Wat fietsen betreft stonden toch nog 13 leden klaar (Wil, Margo, Arie en Anneke, Ini, Lijnie, Emmie, Herman, Rob, Violette, Jennie en Dorien), om in de regen te gaan fietsen met Barendrecht of Buytenhof als gewijzigd doel (oorspronkelijk stond een verrassingsrondje in de Krimpenerwaard op het programma). Helaas begon het stortregen bij het viaduct over de A16 en daar werd besloten om Ridderkerk op te zoeken. Ini wist de snelste route. Daar heb je een overdekte fietsenstalling en tenminste tijdig koffie. De keuze viel op Multivlaai, daar kon ik voor mijn verjaardag trakteren op heerlijke vlaaipunten. Via het Oosterpark gelukkig weer met droog weer naar huis, waar iedereen zich kon omkleden voor Happy Italy.

Veel leden hadden zich wegens ziekte afgemeld en om toch te komen tot de aangemelde 25 deelnemers konden o.a. ega’s meegenomen worden en daar werd gretig gebruik van gemaakt.  Het werd een gezellige boel daar met z’n 25-en en de pizza’s en pasta’s met vis, kaas en paddenstoelen smaakten prima. Na een kop koffie of panna cotta als afsluiting ging iedereen voldaan per auto naar huis in de stromende regen. Al met al een geslaagde “fiets”dag.