Our Blog

Verslag van Ini:

Na regen komt zonneschijn! Dat hebben we gelukkig deze  middag ook ervaren na de stortbui van ’s morgens. Met 17 personen gestart om 14.00 uur en over de Zwijndrechtse brug en een stukje Zuidendijk naar de brug over de A16 naar “de Wilhelminaboom” voor de koffie. We konden lekker op het terras zitten. Verder langs de Dordtse Kil, Wieldrechtse zeedijk en de Zanddijk  (lekker wind in de rug) naar “Twintighoeven” in “de Elzen”. Helaas was het museum net gesloten en hebben we maar van de picknicktafels-en stoelen gebruik gemaakt voor een kleine pauze. Daarna was het wel trappen tegen de wind in (en best een koude wind) om door Dubbeldam weer in Dordrecht te komen bij Merz, om daar voor “een prikkie, een prakkie” te eten. Eerst op het terras nog wat gedronken en daarna naar binnen om te eten. We hadden de keus uit pangasiusfilet of een varkenshaasje en daarbij voor allen broccoli, mosterdsaus en kleine peterselie-aardappeltjes. Allemaal lekker gegeten en met de waterbus (enkelen over de brug) weer terug naar huis. De tocht was 33 km.

Klik hier voor de foto’s van Riet

 

admin

So, what do you think ?