Our Blog

Verslag van Ini:

Vandaag met 16 leden gestart met bestemming Manhattan aan de Maas. Beetje aan de frisse kant, maar droog en goed fietsweer. Via Rijsoord en Barendrecht weer terecht gekomen bij kinderboerderij “De Kooi” aan de Maeterlincklaan voor een kopje koffie of chocomel. Inmiddels al een vertrouwd adres voor een koffiepauze. Daarna richting het Zuiderpark, waar we dwars doorheen fietsten richting de lift van de Maastunnel. In 3 keer waren we allemaal aan de overkant.

Het Centraal Station was ons doel, om dat eens van dichtbij te bekijken na al die jaren bouwput-ongemakken. Fietsen in de stalling gezet en er een uurtje voor uitgetrokken om rond te kijken en/of iets te eten en drinken. Toen onder alle sporen doorgefietst naar de achterkant van het station, (met daarna helaas een aantal verkeerslichten)  langs de kubuswoningen en de Oude Haven, over de Willemsbrug en via de buitenkant naar Rotterdam Zuid. Bij de nieuwe halte van de waterbus in de Piekstraat even een pauze gehouden en bekeken of we een volgende keer eens gebruik gaan maken van de oversteek naar de Plantagelaan (of andersom). Nu nog even het laatste stukje naar huis en daar stond de teller al weer op 43 km.

admin

So, what do you think ?