Our Blog

Verslag van Leo:

Er werd zéér slecht weer voorspeld. Slechts 9 leden kwamen opdraven. We besloten toch van start te gaan en bij de koffiestop verder te beslissen. De weersomstandigheden waren oké, de voorspellingen waren dat rond 11.30 / 13.00 uur de hel los zou barsten…! We waren nog geen 500 m onderweg of Nelly maakte een schuiver….zere  pols en schaaf wondjes. Eerst nog even meegefietst maar toch nog in Ambacht afgehaakt.

Koffie gedronken bij de kinderboerderij “de Kooi” en jawel enkele spetters kwamen al naar beneden. We besloten om de havens de havens te laten en via Barendrecht richting huis te gaan. Bijna droog zijn we na een kleine 30 km thuis gekomen…Dit verslagje maak ik rond 16.00 uur en nog geen (hoos) bui gezien..! Zo zie je maar weer. O ja, Ineke kreeg 200m voor haar huis een lekke achterband….een betere afstand had ze niet uit kunnen kiezen. Direct door naar de fietsenmaker.

admin

So, what do you think ?