Our Blog

Verslag van Leo:

Een koude ochtend, handschoenen aan….. met 31 leden naar de waterbus. Via Krimpen a/d IJssel naar de eerste koffiestop. Heerlijk rustig herfstweer…… Niemand had haast…De groep was in tweeën gesplitst ( 1ste Leo/Rob W en 2de Gebhard /Plony) daar tussen Wil.v.T die zich kranig hield. Ook Jan R. was weer present.

Eigenlijk zou de tocht via de Hitlanden naar de ons bekende molen gaan, maar die tijd hadden we hard nodig voor de overtocht naar Ouderkerk a/d IJssel. Het pontje werd volgepropt….en in 2 keer stonden wij allemaal aan de overkant. Ben je natuurlijk al gauw 45 min kwijt. Handschoenen gingen uit en met weinig wind en een heerlijk zonnetje gingen we door naar onze volgende stop…Breeka !!

Rond 13.00 uur verder naar de pont in Krimpen a/d Lek naar Kinderdijk. Linksaf over de dijk (vrij nieuw fietspad) met een grandioos uitzicht over de Lek en rechts de molens met wind in de rug. Door een wegafzetting naar de Tiendweg en terug via Alblasserdam. Onderweg nog een drinkstop en verder naar de brug over de Noord naar huis. Na ongeveer 33/35 km weer thuis.

Kijk voor de foto’s van deze fietstocht op het menu van de website onder het hoofd “foto’s”.

admin

So, what do you think ?