Our Blog

Verslag van Hetty: 

Wat een fantastisch weer troffen wij op onze fietstrek2daagse  naar Katwijk.  Het was de 9e  had Dorien berekend. Dit keer eens een verslag in een ander “jasje”.

Deelnemers: 16 (3 heren en 13 dames) inclusief een medische en technische dienst (daarover later) en Emmie zonder e-bike!

Uitzwaaier: 1 (onze voorzitter Henk)

Stemming: Opperbest

Onze “groene”routes:

Op donderdag via waterbus naar Rotterdam via Rotte door Stompwijk, langs de Zoetermeerse plas en de Vlietlanden, de landgoederen bij Wassenaar en door de duinen naar Katwijk.

Op vrijdag door de duinen naar Scheveningen en via de boulevard en langs de haven van Scheveningen door de duinen naar Kijkduin, via Ockenburgh en langs de villa’s in Kwintsheul door Schipluiden langs de Schie weer terug via de waterbus.

Ons onderkomen: Hotel Noordzee in Katwijk. Uitstekend, aan het strand gelegen, heerlijk gedineerd en uitgebreid ontbeten.

Stops onderweg: Heen: Kinderboerderij Blijde Wei en ’t Geertje, Hof van Duivenvoorde bij Kasteel Duivenvoorde, IJssalon Luciano in Wassenaar.  Terug: Standpaviljoen Zuiderstrand tussen Scheveningen en Kijkduin, Natuubelevingscentrum “Pluk” en de Hooiberg in ’t Woudt.

Verreden kilometers: 120

Bijzonderheden onderweg in volgorde van gebeurtenis:

Een verloren gehoorapparaat en fietsketting (beide teruggevonden), een vergeten accu-oplader in het hotel (teruggereden), iemand in een strandtent bij opstapje naar toilet schouder uit de kom en naar ziekenhuis gebracht (hulp van 2 politieauto’s (die over het strand naar ons toekwamen een ambulance door de duinen), bijna iemand flauwgevallen (met drop weer op de been geholpen), ketting van de fiets afgelopen (verholpen).

Sfeerimpressie: Zie de foto’s in het menu van de website onder de kop “Foto’s”

P.S.:  Paula P is thuis aan het herstellen ( volgende week hoort ze of er nog een scheurtje in haar schouder zit). Haar fiets is weer door Wim en ik op zaterdag opgehaald bij het strandpaviljoen.

Jullie allen reuze bedankt voor de ontzettend leuke sfeer tijdens deze 2daagse en in het bijzonder de hulp van Lianne op medisch gebied en Wim op technisch gebied. We kijken terug op 2 heerlijke fietsdagen!

 

admin

4 Comments

 1. Paula Jobse

  Reuze bedankt Hetty voor de prachtige route door het groene hart,duinen en kust.
  Dankzij een gehuurde E-bike nam ik fluitend de (vele) heuvels en brugjes en het heerlijke weer gaf me weer een super vakantiegevoel.
  Een hotel met uitzicht op zee en 2 balkonnen, heerlijk diner en ontbijtbuffet, het kon niet beter.
  Ik schrijf me alvast in voor het volgende 2-daagse.
  Nogmaals bedankt voor je geweldige inzet.
  PaulaJ

  Beantwoorden
 2. Hetty , hartelijk dank voor de prachtige routes deze dagen en wat hadden we een fijn weer!
  En Wim hield de kudde weer goed bij elkaar!
  Ik schrijf me ook alvast weer in voor de 10 de 2 daagse.Ik heb ze allen mee gereden.
  Dorien Tijssen-Rademaker

  Beantwoorden
 3. Wil Heijser

  In opperbeste stemming en prima weer vertrokken we met de waterbus in H.i. Ambacht richting Rotterdam. Door het centrum van Rotterdam richting de Rotte. Na de koffie bij de blijde wei weer verder richting Zoetermeer, Vlietlanden, Wassenaar en doorde duinen naar Katwijk. Een mooie tocht met veel variatie. Na een heerlijk diner en een korte wandeling over het strand het mandje opgezocht.
  De volgende ochtend na een prima ontbijt weer door de duinen richting Scheveningen, Kijkduin, het Westland en Delftlanden weer naar de waterbus in Rotterdam.

  Het waren 2 perfecte dagen. Jammer dat Paula P vroegtijdig af moest haken.
  Maar een extra dankwoord aan Hetty en Wim is zeker op zijn plaats👋👋👋

  Ik sluit mij bij Paula en Dorien aan: ook ik meld me voor volgend jaar weer graag aan.

  Beantwoorden
 4. JCM van Zitteren

  Het was mijn eerste fiets tweedaagse en ook ik heb volop genoten. Leuke sfeer onderling en zoals we van Hetty gewend zijn een perfect georganiseerde tocht door ons mooie Zuid Holland.
  Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Hetty en Wim!

  Beantwoorden

So, what do you think ?