Our Blog

Verslag van Paula: 

Met 33 deelnemers in 2 groepen de Erfgoedroute van Dordrecht gereden. Volop zon, geen wind, perfecte fietsdag.

Over de Zwijndrechtse brug door de mooie oude binnenstad van Dordrecht. Via de Wantijbrug en over de dijk, een drinkstop bij de bankjes aldaar en via de Ringweg naar de Watertoren waar we op het zonnige  terras de koffie nuttigden.

Via het nieuwe polderpad naar de Wieldrechtse Zeedijk die halverwege afgesloten was. Met aanwijzingen van Gerda R en haar goede richtinggevoel kwamen we weer op het goede pad, het fietspad langs de Kil.

Nog even een drinkstop aan het water en daarna bij de Wilhelminaboom op het terras neergestreken voor een drankje of een ijsje. Na een ommetje door een groen parkje en de Zuidendijk bij de brug afscheid genomen.

Wil van T. was ook weer van de partij en zo te horen had ze weer genoten. Het aantal km bleef net onder de limiet van 40 km.

Kijk voor nog enkele foto’s van Paula onder het menu kopje “Foto’s”

 

admin

So, what do you think ?