Our Blog

Verslag van Jan R:

Vanwege de voorspelde tropische temperatuur voor deze dag is enkele dagen hiervoor al besloten om de oorspronkelijke planning aan te passen. Hierdoor ging de zogenaamde Hortensiatocht niet door.

Eerst deze morgen afgewacht hoeveel deelnemers zich zouden gaan melden, maar zoals gewoonlijk si Gebhard, als ik om negen uur aankom, al aanwezig. Een vijftal leden had telefonisch laten weten vanwege de warmte niet mee te zullen fietsen, ook al hoeft dit niet toch mijn dank hiervoor.

Om half tien zijn we met een tiental enthousiaste fietsers vertrokken eerst door de Alblasserwaard naar Nieuw Lekkerland waar we met de Vice Versa overgevaren zijn naar Lekkerkerk en bij het Huisje van de Zeeuw op het terras onder de parasol genoten hebben van de koffie of thee met appelgebak.

Daarna op het gemak langs de rivier naar Krimpen a/d Lek waar we weer overgevaren zijn en onze weg vervolgden langs het water naar Alblasserdam. Om twaalf uur bij de brug over de Noord afscheid van elkaar genomen zodat we voor de ergste warmte allen thuis konden zijn.

Zodoende hebben we toch kunnen genieten van een heerlijke fietstocht.

admin

So, what do you think ?