Verslag van Hetty

Code Oranje werd afgegeven 38 graden, maar dat hadden we gelukkig voorzien en naar de leden een mail gestuurd dat er een verkorte verrassingsroute gereden zou worden. Een aantal leden hadden het bericht verkeerd gelezen en stonden bij de waterbus van Zwijndrecht te wachten (deze wijziging was echter voor do 29 augustus). Nog even op hen gewacht en om kwart voor 10 vertrokken we met z’n tienen naar de Alblasserwaard.

De temperatuur liep al snel op naar de 30 graden, maar langzaam fietsend en met een aantal pauzes (De Krom en als verrassing een ijsje bij ’t Koeiestalletje), was het goed te doen. Fijn dat Dorien geen lekke band kreeg, want ze was per ongeluk dwars over de stekels van een dood egeltje gereden.

Na 26km waren we rond half 1 weer bij de Alblasserdamse brug. Een fijne tocht ondanks de warmte. Zelf knapte ik weer snel op na een lauwe douche.

Bravo allemaal, maar de echte bikkels zijn natuurlijk Gerda K. en Gebhard, die beide dagen zonder ondersteuning hebben meegefietst.

1. Wil Heijser

knap dat jullie toch zijn gaan fietsen alhoewel ik toch zo mijn bedenkingen had.
    Ik vond het zelf niet verantwoord om te gaan, maar dat moet een ieder toch voor zichzelf beslissen.

Hoop er snel weer bij te zijn binnenkort.

Voor de vakantiegangers van volgende week veel plezier. Het wordt gelukkig minder warm😎👍

Beantwoorden
  2. Dank je wel Hetty voor het heerlijke ijsje bij ’t koestalletje . Ik wilde Ton trakteren op een ijsje , maar helaas hadden we een dotreis.
    Hoewel er op de website stond dat hij geopend was konden we er niet terecht. Misschien toch vooraf even bellen?

Beantwoorden