Our Blog

Verslag van Hetty: 

Alweer de allerlaatste fietsdag van het jaar. Het had ’s nachts gevroren, maar de zon scheen gelukkig. Het was prachtig fietsweer! Onze uittocht naar de bossen kon helaas niet doorgaan, omdat we niet konden beschikken over onze trailer. Niet getreurd, dan maar een mooie route in de buurt.

Met 6 dames en 6 heren op pad naar Rotterdam met de waterbus. Door het centrum langs de Rotte, de Bergse voorplas en het lage Bergse bos naar Boerderij Lansingerland voor de koffie. De meesten namen er nog een lekkere worteltjes- of appeltaart bij. We hadden uitzicht op de koeienstal en ook beschikken ze over een leuke winkel.

Door het Hoge Bergse Bos langs de Rottemeren verder naar een zonnige lunchplek met veel banken bij een sluisje en jachthaven. Een heerlijk plekje om onze boterhammen op te eten. Wat een prachtig gezicht die lage zon boven het water.

Na een nog een korte stop bij de Kinderboerderij en een rondje door het Kralingse bos om de plas heen, kozen de meesten ervoor om terug naar huis te fietsen. Samen met Jennie en Gebhard fietste ik over de Maasboulevard naar de waterbus (46km). Iedereen bleek gelukkig weer heelhuids thuisgekomen te zijn rond 4 uur.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder de kop “Foto’s”

 

admin

One Comment

 1. Beetje laat met mijn reactie
  Wauw wat een gezellige laatste fietsdag van dit jaar !
  En mooi zonnig weer, wel een beetje koud.
  Het was een mooie route.
  Bedankt Hetty

  Beantwoorden

So, what do you think ?