Na weer een fijn fietsseizoen kwamen ruim 60 leden bij elkaar om het fietsjaar feestelijk af te sluiten.

Natuurlijk begonnen we met het bedanken van onze 13 fietsleiders en het bekend maken van de leden die het meest meegefietst hadden: Gebhard (50 keer!), Dorien (42 keer) en Lijnie (39 keer).

Daarna presenteerde Hetty in quizvorm foto’s en filmpjes van het afgelopen fietsseizoen. Het valt niet mee om rivieren stadjes, vogels en bloemen te herkennen, maar enkele teams hadden toch aardig wat antwoorden goed. Het team met Bep vd V, Gerda K, Janny d’A, Violette, Jan en Willem bleken de meeste punten gehaald te hebben en kregen hun prijzen uitgereikt door de Pietjes . Deze hadden we uitgenodigd van de jeugdtheaterschool om ons met een bezoek te vereren. Ze bleken een leuke gymact voor ons in petto te hebben, waaraan vele leden enthousiast meededen.

Ook hadden velen hun enquêteformulier ingeleverd en het lootjestrekken werd ook door deze Pietjes verricht.

Daarna was er nog een heerlijk Italiaans buffet, waaraan nog 43 leden deelnamen. Een pluim voor Wielstaete voor de prima verzorging. Al met al een gezellige afsluiting van het fietsjaar 2019.

Kijk voor nog meer foto’s en een video (hierop 2 keer klikken) in het menu onder de kop “Foto’s

1. Henk en Margreet

Was reuze gezellige middag , goed georganiseerd en een aangenaam verrassend programma ! Chapeau !
    Ook het eten verzorgd door Wiestaete was uitstekend!
    Allemaal fijne feestdagen en op naar een mooi fietsjaar in 2020 !

Beantwoorden
  2. Helaas kon ik er afgelopen november wegens gezondheid redenen niet bij de afsluiting van het fietsseizoen 2019 zijn.
    Maar als ik het verslag lees en de foto’s zie dan is het een zeer geslaagde middag geweest.

Ook het eten was perfect georganiseerd zo te zien.
    Ik wil een ieder bedanken (maarvooral Hetty en Wim) voor weer een mooi fietsseizoen.

Voor allen fijne feestdagen en hopelijk een gezond en goed 2020 met gezellige fietstochten.

Groet,
    Wil Heijser