Our Blog

 Verslag van Lianne:

Met dreigende wolken boven ons stonden twee kleine groepjes van 3 personen klaar voor vertrek. Na kort overleg besloten Ini, Margreet, Emmie, Willem, Christie en ik om in één groep te gaan fietsen. Op de valreep voegde Bebbel zich bij de groep en vetrokken we richting Dordrecht.

De eerste bui viel net voor aankomst bij het Postillion Hotel. We hebben ruim de tijd genomen voor de koffie en gewacht tot het droog was. Daarna langs de Dordtse Kil gefietst richting de Moerdijkbrug. Via de Elzen kwamen we bij de Tongplaat waar we even via een trapje boven aan de dijk van het mooie uitzicht hebben genoten en dit ook hebben vastgelegd middels enkele foto’s. Zoals op de foto’s is te zien zagen we prachtige maar wel dreigende wolken.

We hadden geluk en kwamen droog aan bij de Griendheuvel. Ook daar hadden een lange pauze want er viel weer een pittige bui. Intussen diverse folders bekeken en meegenomen voor inspiratie voor een volgende tocht in de Dordtse of Brabantse Biesbosch.

Verder rond gefietst in de Dordtse Biesbosch en langs het mooie natuurgebied waar we een laatste rustpauze hadden. Op de terugweg troffen we enkele obstakels op de weg waardoor we nog een stukje moesten omrijden. Uiteindelijk, op een paar druppels na, de tocht van ongeveer 48 km. droog kunnen afleggen.

admin

One Comment

  1. Margreet van Breugel

    Liannne ik vond het een hele gezellige en vooral mooie tocht! Stond veel in bloei en al met al viel de regen ook reuze mee. Gr.

    Beantwoorden

So, what do you think ?