Our Blog

Verslag van Jan R: 

Doordat de tweede fietsleider helaas verhinderd was ben ik met de twee groepen gezamenlijk om half tien vertrokken te weten: Judith, Mieke, Willem, Joke en Christie.

Via de brug over de Noord zijn we naar de koffiestop gefietst. De Molen bij Streefkerk waar we wederom weer hartelijk zijn ontvangen en buiten hebben genoten van de koffie en het gebak dat door de vrouw van de eigenaar gebakken wordt.

Met een flauw zonnetje en toch wel een aanwakkerende wind zijn we daarna doorgefietst naar de pont van Bergstoep waar we overgevaren zijn naar de Krimpenerwaard. In het Loetbos bij het kanocentrum onze boterhammen opgegeten en daarna verder gefietst naar Lekkerkerk. Ondertussen trok de bewolking weg en werd het met een stralende zon zelfs warm.

Bij Krimpen a/d Lek weer overgevaren naar Kinderdijk en zo terug naar Hendrik-Ido-Ambacht. Ondanks dat de Alblasserwaard en de Krimpenerwaard voor een ieder van de fietsclub bekend terrein is, was het toch weer een boeiende tocht die door een ieder gewaardeerd werd.

P.S. Op deze tocht is de prijsvraag van juli eindelijk geraden! Op een eerdere tocht op woensdag is er zelfs een foto gemaakt met de Adelaar erop, maar niemand had de adelaar opgemerkt. Als eerste heeft Judith het juiste antwoord (Kanocentrum Loetbos) met foto gemaild.

 

admin

So, what do you think ?