Our Blog

Verslag van Ini:

Vandaag gefietst met Christie, Leny, Cock, Els, Jo en Gerda K. met bestemming Theetuin de Winde.

Eerst bij de “Koffiemolen” in Streefkerk aan de koffie met voor een paar mensen lekkere monchou-taart. Daarna richting De Donk. Helaas eerst een stukje verkeerd gereden en na De Donk was de weg afgesloten en we mochten er echt niet langs. Dus weer een extra stuk omrijden om bij De Winde uit te komen. Zo kom je wel aan je kilometers. Heerlijk rustig in de mooie theetuin aan de koffie en thee en (met goedvinden) onze boterhammen gegeten.

Toen tegen de wind in via Ottoland, langs de Graafstroom naar huis. Maar ter hoogte van “De Krom” vonden we het toch wel lekker om nog even af te stappen voor een drankje, want we waren al ver over de 40 km.

Het werd dus geen fietstochtje, maar een dagje uit. We hebben er in ieder geval allemaal van genoten.

Verslag van Jan D:

We zouden vandaag met 6 personen op pad gaan te weten:  Bep vd V, Bets Jannie, Lijnie B.en Gien en ondergetekende. Bij Wielzate hoorde ik van Ini dat Bep gevallen was en wel niet mee zou gaan. Haar even gebeld en inderdaad ze kon helaas niet mee fietsen.

Omdat ik allemaal mensen had die nog niet met mij mee zijn geweest, heb ik met wat aanpassingen ongeveer dezelfde tocht gedaan die ik eerder ook al had gefietst. Eerst heerlijke koffie gedronken bij Polderzicht daarna richting Rhoon en uiteindelijk weer terug via het fietspad langs de Oude Maas.

Nog even een bezoek aan het mooie Kijfhoekkerkje en daarna via het fietspad langs de Devel weer richting huis. Halverwege het fietspad kwamen we Riet van Hassel en Jannie Prins nog tegen, dus even een praatje gemaakt. Het was weer een gezellige tocht.

PS (van Hetty op dinsdag 4 aug): Met Bep gaat het gelukkig al een stuk beter na een val, waarbij ze haar ribben gekneusd had. Met An K. gaat het ook voorspoedig. Ze zou 12 augustus naar huis mogen als alles goed gaat. Er is echter Corona geconstateerd in Swinhove en ze zit nu vast op haar kamer.  

Zie voor meerdere foto’s van deze fietstochten in deze website onder de kop “Foto’s”

 

admin

So, what do you think ?