Een afsluiting in Wielstaete, zoals we gewend zijn, zit er dit jaar helaas niet in.

Wel is er in plaats van de gebruikelijke afsluitende quiz een miniquiz van foto’s van fietstochten van dit fietsjaar (zie onderstaande foto’s).

Vergeet niet hieraan mee te doen, er zijn nog niet veel leden die gereageerd hebben.

Geef tot december aan mij door waar de foto’s  gemaakt zijn. Wie de meeste foto’s goed raadt heeft gewonnen.  Er zijn 3 prijzen. Ieder lid kan meedoen.

We hebben wel een unicum te melden: Nog nooit zijn er zoveel fietstochten in een seizoen georganiseerd door onze fietsclub: 72 keer! Dit dankzij onze 10 fietsleiders Bebbel, Gerda K, Gerda R,  Ini, Jan D., Jan R, Paula J, Leo, Lianne en Hetty.

Heel enthousiast reageerden jullie op het fietsen in kleine groepjes, waarmee we gelukkig nog mochten fietsen. Ook verbazingwekkend hoeveel mooie en gevarieerde fietstochten in onze directe omgeving mogelijk zijn.  Natuurlijk hopen we wel dat volgend jaar uittochten, tweedaagsetrektochten en een fietsvakantie mogelijk zijn.

In de maanden november tot begin maart 2021 organiseren we geen fietstochten. Je kunt wel met elkaar afspreken om bijvoorbeeld met z’n tweetjes te gaan fietsen of wandelen. Als je niemand hebt en wel graag wilt fietsen of wandelen meldt dit dan bij mij. Wellicht kan ik iets voor jullie regelen.

Wat de prijsvraag van oktober betreft; Joke heeft het beeldje goed geraden.  Je ziet het op rechts op de dijk staan wanneer je van de Waterbus komt in Krimpen. Ook Leo raadde nog de Watertoren in Nieuw Lekkerland goed, maar hij had al eerder een prijs gewonnen. De waterlelies stonden bij de plezierhaven van Ridderkerk.

Ik heb nog een leuke mededeling voor jullie: Afgelopen woensdag maakte de Rabobank bekend dat we via de ClubSupport actie €442,50 voor onze fietsclub gewonnen hebben. Een mooi bedrag en bedankt voor jullie stemmen!

Blijf gezond en probeer in conditie te blijven,