Aanmelden als lid

Heb je belangstelling in onze fietsclub, neem dan contact op met: Algemeen fietsleider Hetty Roth (tel. 078-6816856 of 06-13925860).

Iedereen mag maximaal 2 keer op proef meefietsen. Je moet minstens 1 keer meegefietst hebben om lid te kunnen worden. Na 1 keer meefietsen kun je aangeven bij de fietsleider van die dag dat je lid wenst te worden. Geef dan je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door aan de betreffende fietsleider.  De secretaris zal vervolgens contact met je opnemen.

De contributie bedraagt voor het jaar 2020 €19,-. Inschrijfgeld is €5,- Je kunt ook “rustend” lid worden. Dan betaal je €6,- per jaar.

Het maximum toegestaan aantal “fietsende” leden bedraagt 80. Is het maximum bereikt dan word je op de wachtlijst geplaatst na 1 keer meefietsen.

Per 1 januari 2020 is de wachtlijst leeg en zijn er zelfs 2 plaatsen beschikbaar.

Komt gerust een keertje meefietsen om te kijken of je het leuk vindt bij onze fietsclub.