Fietsvakantie en fietstrek2daagse

In 2020 organiseert Fietsclub Wielzate de volgende fietsvakantie

HELAAS ZIJN DEZE ACTIVITEITEN WEGENS HET CORONAVIRUD AFGELAST:

Fietsvakantie naar Effeld (net over de grens bij Roermond in Duitsland) van maandag 24  tot zaterdag  29 augustus 2020.

We gaan met de fietstrailer en een aantal auto’s naar Effeld, waar we elke dag fietstochten organiseren naar de Maas, de Roer, de Meinweg, Schwalmen- Nettedal en Roermond. We overnachten in Landhaus Effeld. We gaan met 21 leden van de fietsclub.

Tevens organiseert de fietsclub in 2020 zelfs 2 avontuurlijke fietstrek2daagsen vanuit “huis” op donderdag en vrijdag 2 en 3 juli naar Het Wapen van Harmelen met 16 deelnemers en op donderdag en vrijdag 6 en 7 augustus naar de Herberg op het eiland Tiengemeten met 10 deelnemers.

Het wordt weer een heel avontuur! We nemen zelf onze bagage mee en via een mooie route fietsen we naar ons overnachtingsadres en de volgende dag weer terug.