Our Blog

 

Verslag van Leo:  Zwaar bewolkt, miezerig weer…..beetje veel wind…..Voorspelling ‘Buienradar” voor de hele dag !

Vol goede moed naar Wielzate…… Om 0.900 uur , alléén Margo. Nou dat zal wel niets worden……! Maar….!!!! Om 9.30 uur -8 vrouw/ man -! Besluit, direct vertrokken richting Waterbus. Daar aangekomen sloot nr: 9 (Arthur) zich ook nog aan. Met wind mee – via de Algerabrug – door de Hitlanden naar de bekende molen in Nieuwerkerk, koffie met cake heerlijk…!! Via de dijk…wind tegen, en een beetje regen….naar fiets/voetveer Ouderkerk a/d IJssel. Nou,mooi niet….Alles afgezet, pontje uit de vaart…ene minister met gevolg kwam de dijken inspecteren ( of zoiets). Niet mopperen…dóóór fietsen, weer naar de Algerabrug. Op het voorstel om wéér via de Ferry terug naar Ambacht te gaan werd gretig ingegaan. Rond 14.30 uur en een 25 km gefietst ( leken wel 50 ) kwamen we in Ambacht aan.

Deelnemers: Lijnie, Wil H, Emmie, Rob d K, Arthur, Dorien, Rob W , Margo en Leo

admin

So, what do you think ?