Verslag van Els: 18 personen stonden klaar voor deze fietstocht. Prachtig weer en vanwege het feit dat de vorige tocht ook al naar het Natuurcentrum geweest was ben ik naar de Merwelanden gefietst. Via Papendrecht en de spoorbrug het ‘Crayesteingebied” ingedoken en daar via het fietsparcours en clubhuis van fietsclub “De Mol” naar de Merwelanden. Ik wilde bij Restaurant de Merwelanden koffiedrinken (had ook van te voren geïnformeerd of het open was), maar kennelijk houden ze zich niet aan de opgegeven openingstijden (vanf 11 uur). Dan maar naar het Bezoekerscenturm voor een lekker bakje koffie. Na een mooi rondje door de Merwelanden via de Papendrechtse brug terug. Even nog onder de bomen wat gedronken en via het Molenpad na ca 33 warme en gezellige fietskm weer terug in HIA.