Our Blog

Verslag van Bebbel:

Er was een heel slechte weersverwachting en ik had verwacht dat er maar weinig mensen zouden zijn dus ik zei bij binnenkomst dat de tocht niet door zou gaan. Maar oh wat was iedereen teleurgesteld. Dus zijn we toch gegaan met 12 mensen, want op dat moment scheen de zon en zag het er leuk uit. We zijn via het Sandelingenpark en Heerjansdam langs de surfplas gefietst, ,waar ik een paar surfplanken had klaar staan voor een paar proeflessen maar niemand wilde.

Dat was de 1e verrassing. We fietsten door en gingen in Heerjansdam een heel smal paadje in lang De Waal (2e verrassing) en toen we daar aan het einde gekomen waren bleek dat er aan de weg gewerkt werd en konden we niet verder, ik dacht nog dat ik door een zandvlakte kon maar ik zakte erin weg en een van die werklui riep: he daar mag je niet in joh.

Dit was de 3e verrassing.We moesten weer terug en zijn via een omweggetje doorgefietst. Bij de Oude Maas zijn we een onderpaadje ingegaan en daarna door een park dat maar weinig mensen kenden, en daar hebben we lekker in de zon (4e verrassing) en heerlijk beschut koffie, thee, choco gedronken op de kinderboerderij die de Kleine Duiker heet.

De 5e verrassing was dat we maar € 1,00 hoefden te betalen per persoon. Heel gezellig zo met zijn twaalven. We gingen verder richting Barendrecht naar de hoge heuvel waar we ook nog even naar boven gegaan zijn om van het uitzicht te genieten (6e verrassing). Maar toen…….. kwam er een hele dreigende zwarte lucht aan en besloten wij met zijn allen weer naar huis te fietsen wat we met leuk weggetje ook gedaan hebben. Onderweg hebben we de fietspakken aangedaan, behalve ondergetekende,  want zo hard regende het niet tot we in het park bij de Wevershoeve waren en ik ook overstag ging. We waren om 1 uur terug in Ambacht waar ieder zijns/haar weg ging. Het was een gezellige dag vol verrassingen en ik heb er geen spijt van dat we toch gegaan zijn. Wie er mee zijn geweest is ook nog een verrassing. Doei allemaal!

 

admin

So, what do you think ?