Our Blog

Verslag van Rob:

De laatste tocht van het seizoen, volgens het programma; “herfstkleuren”.  Wat moet je ermee als er net een storm geweest is en een bostocht bij Breda. Maar er waren 13 leden aanwezig ondanks de weersvoorspelling. Er was behoorlijk wat wind maar het was droog, dus ik ben met de groep op pad gegaan richting Dordrecht. Daar heb ik ze laten zien dat in de wijken ook veel groen is (nu verkleurd),  zoals in Wielwijk, Crabbehof, Krispijn. Daarna door het Weizigtpark en langs de begraafplaats naar het Leerpark voor de koffie bij Belissimo. Hiervandaan over de Noordendijk naar Stadspolders en via het groene lint door Stadspolders naar de Merwelanden. Daar wat rondgereden en na een kleine pauze bij de eendenkooi  zijn we nog iets gaan gebruiken in het Biesboschcentrum. Daarna via Sliedrecht, Papendrecht naar huis.  Dit was een tocht met veel bruggetjes en drie grote bruggen zodat we met een goede conditie de winterstop ingaan. Het was een leuke en mooie tocht en we hebben het al die tijd droog gehad met af en toe zon.

 

admin

So, what do you think ?