Our Blog

1383321289N2013_fietsclub_30_okt_bostocht_004

Verslag van Jan:

Al weer de laatste woensdagfietstocht van het fietsseizoen 2013. Het weer zag er uitstekend uit, maar tijdens het opladen van de fietsen op de trailer viel er een klein buitje. Gelukkig is het daarbij gebleven. Toen wij op het punt stonden om te vertrekken bij Sophiastaete was één van onze deelnemers haar fietssleutel kwijt dus even terug naar huis. Daarna met 13 personen op weg naar Brabant.

Bij de parkeerplaats bij kasteel Bouvigne sloten zich nog 2 deelnemers bij ons aan zodat wij met 15 personen aan de bostocht begonnen. Ondanks de waarschuwingen op de radio om vanwege de storm niet naar het bos te gaan zijn we toch gegaan. Er lagen wel veel afgewaaide kleine takjes en veel natte bladeren maar met een beetje opletten ging het prima. Als vanouds gingen wij door het Mastbos naar `Bij de Paters` in Meersel Dreef in Belgie voor de koffie met een overheerlijke warme appelflap. Daarna nog even naar de Mariagrot gewandeld en toen weer door. Via de Strijbeekse heide en het Ulvenhoutsebos naar de Fazanterie, waar we zelfs nog op het terras in de zon koffie konden drinken. We hebben het over eind oktober, een unicum. Toen weer door naar de auto´s en trailer voor de terugtocht naar huis. We hebben een prachtige dag gehad. Het weer was schitterend. Er stonden 40 kilometers op de teller.

Klik hier voor de foto’s

admin

So, what do you think ?