Verslag fietstocht wo 7 mei Buitenschuur

Verslag van invalfietsleider Gerda:

Dinsdag belde Bep, dat ze ziek was en zij vroeg mij of ik de fietstocht van haar over wilde nemen. De tocht was richting de Buitenschuur in Ottoland. We vertrokken met 19 personen en Els stond na de brug op ons te wachten. Dus met 20 personen met lekkere wind in de rug naar Wijngaarden, Bleskensgraaf en Ottoland, waar we om 11 uur aankwamen. Dus op naar de koffie en lekkere appeltaart met slagroom. Bij vertrek lag voor ons weer rabarber klaar om mee te nemen.

Via de andere zijde van de Graafstroom terug naar H.I. Ambacht. ‘s Morgens had ik nog even op de buienradar gekeken, wat ons te wachten stond:  Tussen 12 en 15 uur buien.  En ja hoor,  waren we net Bleskensgraaf voorbij begon het te regenen. De pakken en jassen aan en maar weer op de fiets. Bij Oud Alblas was het droog en daar even een stop gehouden, om even van onze boterhammetjes te genieten.  Wilden we net op de fiets stappen, begon het toch te regenen. Uit de wind tegen de kerk en bushokje even schuilen. Met nog iets regen toch maar op de fiets en met tegenwind naar H. I. Ambacht. Onder de brug ging ieder zijn eigen weg, naar de markt of huis en ….. het was droog. Alleen naar Zwijndrecht hebben we nog regen gehad. Het was volgens mij toch een geslaagde tocht. Bep we hopen dat je snel weer opknapt.

 

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2014. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *