Verslag fietstocht wo 28 mei Ridderkerk en Heerjansdam

Verslag van Ini:

Zeer slechte weersvoorspelling (96% kans op regen), op  het programma stond Molen Nieuwerkerk, maar we besloten een rondje dichter bij huis te gaan fietsen met 12 personen. Het werd een zwerftocht door Ridderkerk, Rijsoord en Heerjansdam.

We hebben via een aantal dijken, de mooie plekjes en paadjes opgezocht. Voor de koffiepauze kwamen we terecht bij de manége in het Reijerbos. Daar zijn we altijd welkom. Lekkere koffie en chocomel en vlotte bediening. Aangezien het nog steeds goed weer was, zelfs heerlijk zacht fietsweer, zijn we steeds een stukje verder gegaan en hebben toch nog 36 km.gefietst. En zijn…..droog thuis gekomen.  Zo zie je maar weer, dat er niets zo veranderlijk is als het weer en de voorspellingen vaak niet uitkomen.

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2014. Bookmark de permalink.

1 reactie op Verslag fietstocht wo 28 mei Ridderkerk en Heerjansdam

  1. Hetty schreef:

    Ondanks dat we nu het lekkere baksel van de Molen in Nieuwerkerk moesten missen was het een fijne tocht. Bedankt Ini. We kwamen nog langs de net afgebrande bakkerij in Heerjansdam. Wat restte was een stapel verbrand zwart hout. Een triest beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *