Our Blog

Verslag van Rob:

Herfstkleuren, maar welke kleuren willen we dan? Het is grijs, mistig en miezerig maar we zijn met z’n twaalven dus gaan we op pad via Sofiapark over de Sofiabrug naar de Vrouwgelenweg richting de dijk naar Zwijndrecht. Over de brug naar Dordrecht. De brug bleek voor Theo te zwaar en hij is weer naar huis gegaan Met z’n elven verder in de regen via Weizigtpark naar de koffie op het leerpark. Het werd droog en verder via Dordtwijk, Dubbelmondepark, Koeiedijk door Dubbeldam richting Stadspolders. Via de groene zone in stadspolders naar de Merwelanden via aangegeven omleidingen i.v.m. dijkverzwaring. In de Merwelanden nog wat gedronken en daarna via Papendrecht naar Ambacht en intussen kwam de zon door de wolken. We  hebben vele herfstkleuren gezien gelukkig meer dan alleen maar grijs. Het was een stevige rit met drie grote bruggen en wat kleinere bruggetjes en met 46 fietskilometer in de benen gaan we goed getraind de winterstop in.

Fietsers dit was de laatste rit van het seizoen. Blijf actief  zodat we in maart weer vol in de pedalen kunnen.

admin

So, what do you think ?