0miniIMG_4642

Verslag van Ini:

Met een klein clubje vertrokken vanaf Wielstaete naar de waterbus in Zwijndrecht, waar het een hele grote groep werd.

Het was goed fietsweer en met 27 personen reden we vanaf de waterbus in Sliedrecht naar de Giessen. In Giessenburg naar “Plein 2” voor de koffie op het terras. Beetje twijfelachtig…jas aan of jas uit? Langs de Giessen verder gefietst, klein stukje N 216 langs om aan de overkant van de Giessen de weg terug te nemen. Leuk lunchplekje gevonden en aardig bij gekletst. Windje in de rug en met een lekker zonnetje, genoten van de vele mooie plekjes en optrekjes langs het water en zo terug naar de waterbus in Sliedrecht. Naar Zwijndrecht gevaren en daar ging ieder zijn/haar weg. Thuis 38 km op de teller, maar de Zwijndrechtse fietsers haalden dat vandaag niet.

Noot Hetty; Jo Peters fietste vandaag voor het eerst mee voor proef en heeft te kennen gegeven graag lid te willen worden.

“Wat worden we toch elke keer weer verwend met al die prachtige en toch steeds weer andere fietstochten bij onze club”, hoorde ik een deelnemer zeggen. Ik zie het als een compliment aan alle fietsleiders!