Our Blog

0miniIMG_4786

Verslag van Paula J:

De weersvoorspellingen waren niet gunstig maar toch kwamen er 23 enthousiaste fietsers waarvan 1 adspirantlid om naar de Rottemeren te fietsen.
Met de Waterbus eerst naar Rotterdam. Via de Bergse Voorplas na 14 km fietsen weer eens een nieuwe eenvoudige koffiestop met zelfbediening bij Kinderboerderij De Blijde Wei, waar een pauw met z’n verenpracht indruk op ons probeerde te maken.
Verder langs de Rotte tot het pontje dat in een kwartiertje over de Rottemeren naar de overkant vaart tot bij Eetcafé De Roerdomp. Een vrijwilliger staat aan het roer en wil graag wat van de omgeving vertellen. In 2 groepen werden we overgebracht. Daar werd ook net de solarboot van de TU Delft getest en uit het water gedragen. Een regenbui kondigde zich aan maar even later kwam het zonnetje bleekjes te voorschijn. Op het terras van de Prins van Terbregge hebben we nog even daarvan kunnen genieten. Helaas van korte duur en daarna was het zaak zo vlug mogelijk via Kralingse Plas en Maasboulevard  bij de Waterbus te geraken. Rond 5 uur waren we weer in Ambacht en hadden we 38 km afgelegd. Note Hetty: Leo van Breugel fietste op proef mee en wil graag lid worden.

Klik hier voor de foto’s

admin

So, what do you think ?