0minisam_4670

Verslag van Jan:

Op deze stralende dag zouden er wel eens veel leden kunnen komen, en inderdaad, 35 leden gaven acte de présence. Hierdoor werd besloten om in 2 groepen te gaan rijden. Bij groep 2 hadden we 2 kundige leiders te weten Wil van T en Ini K.

In de op ieder jaargetijde mooie Alblasserwaard hebben we met weinig wind en veel zon heerlijk gefietst. De koffie hebben we gedronken op het leuke terras van restaurant de Krom. De rust voor de enkele gast die al op het terras zat was met zo’n grote groep voorbij, maar dat was geen probleem. Na de koffie doorgereden naar Bleskensgraaf waar we langs het Vogelhuisje reden. Daar we net koffie hadden gedronken zijn we daar niet gestopt. Over het fietspad langs de Boezem richting de molens van Kinderdijk. Daar waren nog volop toeristen aanwezig. Toen langs de Noord naar Alblasserdam waar wij bij cafe Damzicht nog een ijsje hebben gegeten. In Alblasserdam hebben we afscheid van elkaar genomen. Een aantal leden bleven nog even zitten voor een glas wijn of bier, waarna ook de laatsten richting Ambacht vertrokken.

Klik hier voor de foto’s van Riet