Our Blog

0miniimg_0811

Verslag van Hetty:

We waren bijna klaar met het opladen van de fietsen en wie komt er aangefietst voor een thuisrit…..? Gebhard! Gelukkig kon hij nog mee. Dus nu met 24 man richting Breda. Heerlijk fietsweer met regelmatig een lekker zonnetje stond ons te wachten. Eerst maar eens na een rondje fietsen over landgoed Wolfslaar koffiepauze bij Theehuis Charlotte, waar heel wat (groot)ouders met peuters waren neergestreken. Leuk tussen al dat kleine grut. Over landgoed Anneville verder door het Annabos naar de Annakapel in Molenschot. Je kunt daar met het opsteken van een kaarsje wensen; “als Anneke voor een manneke of als manneke voor een Anneke”.

Bij de mooie meertjes van Surae in boswachterij Dorst was het tijd voor een picknick. Over de Vrachelse heide naar het gloednieuwe Restaurant Het Houtse Meer, gelegen aan een mooi strandje. Hier op ons gemak genoten van een lekker drankje. Nog even nagenieten van die mooie nazomer! Langs het Markkanaal en door de Moeren via het Begijnhof naar de Boerenstamppot in Breda. Daar kon iedereen uit een 3gangenmenuutje van €8,50 kiezen. We waren daar echter niet de enigen. Het liep stampvol. Via Ginneken waren we zo weer bij de auto’s na een mooie rit door het Brabantse land. Dit was dit fietsjaar alweer onze laatste uittocht op de donderdag.

Klik hier voor de foto’s

Klik hier voor de route

admin

So, what do you think ?