Our Blog

0minisam_4749

Verslag van Leo:

Met 26 man richting de Brabantse Biesbosch. Het beloofde weer een heel mooie septemberdag te worden. In de ochtend nog wat fris, maar rond een uur of 12 kon de korte broek weer aan! Via Papendrecht naar de spoorbrug bij Sliedrecht. Zeer rustig weer. Langs de golfbaan, over het vernieuwde fietspad naar de veerpont op de Kop van het Land…. Trudy vond het genoeg en meldde zich af. Met 25 man gingen wij verder naar het Biesbosch museum.

Heerlijk op het terras gezeten (voor de goede verstaander….zéker een uur!) Na een zak vol met munten –de veerpont werd afgerekend- een rondje gemaakt over de nieuwe fietspaden, met rondom veel water en natuur. Weer via de pont naar de overkant. Jammer genoeg was linksaf door dijk afzetting niet mogelijk. Toch via hoge smalle dijken weer naar Dordrecht. Alleen is de tweede koffiepauze er bij ingeschoten…maar niemand klaagde, de stemming was prima.  Bij de Zwijndrechtse brug de groep vrij gegeven en na een kleine 50 km weer thuis.

Klik hier voor de foto’s van Riet

admin

So, what do you think ?