Our Blog

0minisam_4783

Verslag van Ini:

Wat een opkomst ! Met 29 personen gingen we van start. Heerlijke temperatuur, maar erg veel wind. Maar ja, eind september kan je ook niet alles hebben. Langs de dijk naar de Zwijndrechtse brug, waar nog 4 personen op ons stonden te wachten. Óp naar de koffie bij eetcafé  “de Wilhelminaboom”. Al een vroege stop, omdat er in ’s Gravendeel geen enkel koffieadres open was (gelukkig had ik de rit voorgereden en na een aantal keren vragen, bleek er niets open te zijn die dag). Omdat ook het “Groot Koninkrijk” nog niet opengesteld was, de Molendijk maar genomen richting Puttershoek. Want verder de polder in was geen optie, vanwege de sterke wind in het open gebied. Nog wel een extra ommetje gemaakt, omdat de pont nog niet in de vaart was. De schipper moest wel een keer extra varen om zo’n grote groep aan de overkant te krijgen. Daar de keus gegeven, óf nog even verder te fietsen langs de Oude Maas, óf  op eigen gelegenheid naar huis. 12 mensen bleven over om nog even verder te fietsen naar het Pannenkoekenhuis voor ijs, pannenkoek of broodje en daarna terug via Heerjansdam naar huis. De doorfietsers kwamen bijna aan de 40 km. Vandaag heeft Ria Romijn op proef mee gefietst. Het is haar goed bevallen. Ondanks de flinke wind en op een gewone fiets, weet ze nu dat ze het in ieder geval kán en lid wil worden. Zij wil graag volgende week nog 1 keertje meefietsen.

Klik hier voor de foto’s

admin

So, what do you think ?