Our Blog

0miniimg_0045

Verslag van Lenie:

Wat een grote opkomst 35 deelnemers! Het was een mooie zonnige herfstdag.  De wind wakkerde wel aan, maar dat was het enige dat er aan mankeerde.

Na een flinke trap in het begin reden we in 2 groepen via het Oosterpark richting Heerjansdam. Onderweg nog een drinkstop.  Naar Barendrecht voor de koffie “extra” in Le Bonheur.  Daarna richting Zwijndrecht langs de Devel naar de Kerkstraat in Zwijndrecht. En toen de verrassing……….  Niemand wist wat er ging gebeuren, tot ik met de cassetterecorder naar buiten kwam.

Wat gaan we nou krijgen???  Ik had een heel eenvoudig country dansje gemaakt op een gezellig muziekje.  En toen was het dansen geblazen. Ik danste hem voor en toen danste iedereen mee. Zelfs de mannen deden mee.  Iedereen danste met plezier en ik genoot er ook weer van. Daarna nog een lekkere appelflap, zelf gebakken. Dat was het einde van deze verrassingstocht.

Note Hetty: Alle lof Lenie voor deze fantastische verrassing! Jan Rijkhoek fietste voor het eerst mee en wil graag lid worden. Hij zal op de wachtlijst geplaatst worden.

Klik hier voor de foto’s en kort filmpje

 

admin

So, what do you think ?