Our Blog

Route van ca 60km (of ca 13 km korter met waterbus terug) door de Alblasserwaard met gebruik van waterbus heen.

Eerst met waterbus van Hendrik Ido Ambacht naar Sliedrecht (met overstap in Dordrecht) via knooppunten langs de Giessen naar Giesenburg en vandaar naar Boerenterras De Groot, vervolgens via bruggetje over de Giessen en bruggetje net voor Noordeloos naar Goudriaan. Verder via strandje in recreatiegebied Slingeland langs de Giessen naar Museum KoperenKnop (zomers leuk buitenterras). Via Wjngaarden , Oud Alblas weer terug naar Hendrik Ido Ambacht. Voor het merendeel kan men knooppunten volgen.

N.B. Na Koperen Knop kan met ook kiezen om de waterbus vanaf Sliedrecht terug te nemen naar Zwijndrecht of zelfs naar Hendrik Ido Ambacht. Dan wordt de route ca 13km korter.

Klik hier voor de route

 

admin

So, what do you think ?