Our Blog

0miniimg_0262 0miniimg_0204

Verslag van Jan:

Alweer de laatste tocht van het seizoen en tevens een uittocht. Om 09.00 uur was het verzamelen bij Wielstaete en de trailer opladen. Het is een flinke verbetering, onze nieuwe trailer. Binnen het kwartier waren de fietsen opgeladen en vertrokken wij met 15 personen naar Brabant. Na een halfuur rijden waren wij in het Mastbos, alwaar wij de auto’s hebben geparkeerd. 

De route ging door het Mastbos en langs het riviertje de Mark richting Belgie. In Meerseldreef dronken wij koffie met een appelflap of gebak. Na de koffie nog even een bezoek gebracht aan de Mariagrot, die tegenover het restaurantje ligt in een mooi park. Verder gefietst over de Strijbeekse heide en via Chaam gereden. Nog even een korte stop bij minicamping ’t Hofland. Deze camping wordt gerund door een neef van schrijver dezes. Daarna via het Ulvenhoutsebos weer richting het Mastbos. Nog even wat gedronken bij restaurant de Fazanterie. Toen nog ruim een halfuur fietsen naar de auto’s. Het was een leuke tocht met prachtig weer.

Je kunt de route goed volgen via de foto’s. Klik hier voor de foto’s

 

admin

One Comment

  1. Wat een mooie foto’s weer ! En al fietsend weg schiet je toch geweldige plaatjes, Hetty. Bedankt voor die leuke herinneringen aan de fietstochten in het hele seizoen.

    Beantwoorden

So, what do you think ?