Verslag fietstocht do 16 maart molens Kinderdijk

Verslag van Henk:

De eerste tocht van het seizoen op donderdag, een prachtige zonnige dag en 21 deelnemers , waaronder 1 nieuw lid Gerda K. Wil reed vol trots op haar haar mooie nieuwe E-bike zoals gewoonlijk haar tochtje mee.

Over de Alblasserdamse brug richting de koffie bij De Krom in Oud Alblas. Verder ging de fietstocht via Bleskensgraaf richting Nieuw Lekkerland., waar we rond de lunch aankwamen bij Plein 10, waar we hartelijk welkom werden geheten en lekker buiten konden zitten. Er waren fietsers die iets afzijdig op een muurtje gingen zitten om hun eigen meegebrachte eten te verorberen, waarop de eigenaar van Plein 10 zei dat ze er best bij mochten zitten en ook gebruik mochten maken van de WC. Heel vriendelijk van deze uitbater, daar kunnen we nog eens terugkomen. Op de terugweg nog langs de molens gefietst.

Na 40 km heerlijk fietsen was dit een geslaagde dag. Helaas niet al te veel foto’s weer even wennen….

Klik hier voor de foto’s

Klik hier voor de route

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2017. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *