Verslag fietstocht wo 15 maart oefentocht met lunch Wielstaete

Verslag van Ini:

De kop is er weer af en hoe !!! Wat een mooie dag om dit seizoen zo te starten. Dat was ook op te maken uit het aantal deelnemers, nl. 26.

Om 10.00 uur reden we via het Sandelingenpark, de Achterambachtseweg  en Rijksstraatweg naar het natuurgebiedje bij De Wevershoeve. Daar een korte stop gemaakt en verder naar de Zuidpolder. Mooi aangelegd gebied met fietspaden, wandelpaden, bruggetjes over watertjes. Bij zorgboerderij “De Kleine Duiker” stond de koffie al klaar. Er waren zelfs leden bij die lekker op het terras gingen zitten voor de koffie. Terug via het dorp Heerjansdam en de Develsluis naar de Lindenweg. Daar het fietspad langs het Waaltje genomen, langs het Kijfhoekkerkje en het Waalbos, door het Molenvlietpark en terug naar Ambacht.

De kilometerteller stond op 26 km toen we bij Wielstaete terug waren. Daar hebben wij gezamenlijk de lunch gebruikt. Was erg gezellig.

Vandaag reed Joke Lemson voor het eerst mee en zij vond het erg leuk. Zij zal op de wachtlijst geplaatst worden.

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2017. Bookmark de permalink.

1 reactie op Verslag fietstocht wo 15 maart oefentocht met lunch Wielstaete

  1. Gerda Komen schreef:

    Ik heb erg genoten van mijn eerst officiële fietstocht met de fietsclub. Hoewel ik vaak fiets heeft Ini mij verrast met fietspaden waar ik nog nooit was geweest. Gerda Komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *