Our Blog

Verslag van Hetty:

Oh, Oh Oh, wat een pechdag! Alles voorbereid voor een uitfietstocht door Duiveland en Zierikee en 25 fietsers stonden klaar bij Wielstaete.

Ik naar de stalling om de fietstrailer op te halen, deuren dicht en die bleven dicht!!. Wat was het geval….Vergeten dat de stalling al op winteropeningstijden overgeschakeld was. Wat nu…. Even allemaal met een kopje koffie bijkomen in Wielstaete en de adressen afbellen.

Besloten om een thuistocht te doen. 23 leden wilden wel mee. Maar er ging nog veel meer mis die dag: 2 keer Leo kwijt…..wegafzettingen en opbrekingen…..geen koekje bij de koffie……een hapering in de ondersteuning bij Wil van T in de tunnel….flink wat regen (dus regenbroek aan en weer uit en weer aan en weer uit)…….een bijna ongeval…..verkeerde knooppunten bordjes en daardoor weg kwijt en Ruigeplaatbos gemist. En wil je dan ter vergoeding van alle leed een drankje aanbieden dan wordt dat niet geaccepteerd en stoppen ze je gauw het opgehaalde geld toe!

De stemming bleef wonderwel goed, dankjewel allemaal! Voor de liefhebbers, de route van iets meer dan 50km ging via Schiedam, Beneluxtunnel, Hoogvliet en langs de Oude Maas (Abel) weer terug.

Klik hier voor enkele foto’s

admin

One Comment

So, what do you think ?