Our Blog

Verslag van Jan:

Er was een mooie dag voorspeld, dus zouden er wel veel leden komen fietsen. Nu, die gedachte kwam uit en hoe: 38 enthousiaste fietsers meldden zich aan. Wij vertrokken volgens programma in twee groepen naar de Alblasserwaard. Het was wat mistig, maar dat kon de pret niet drukken. Het was een prachtig gezicht om in de Waard de molens en de landerijen in de mist te zien liggen. Er stond weinig wind wat de mist wat langer liet hangen. We dachten op het terras van de Krom koffie te drinken, maar door de mist was het daar te fris voor. Met zo’n grote groep zijn we toen in de serre neergestreken. De kachel brandde heerlijk.

Na de koffie weer verder door de mooie Alblasserwaard. Inmiddels was de zon gaan schijnen, dus het was gelijk een stuk warmer. Langs de Donck en de molens van Kinderdijk weer richting Hendrik-Ido-Ambacht. Helaas zijn er drie personen met de fiets gevallen, maar gelukkig zonder blessures. In Alblasserdam heeft een groepje nog even een ijsje gegeten op de Dam.

Na 42 km gefietst te hebben waren wij weer in H.I. Ambacht. Het was een leuke dag.

Klik hier voor de foto’s van Riet

admin

So, what do you think ?