Our Blog

  

Verslag van Jan R: 

In de maand oktober starten we niet om half tien maar om tien uur. De opkomst was matig en er moest echt gewacht worden tot de vertrektijd om toch met negen deelnemers te kunnen vertrekken ondanks dat de weersomstandigheden op dat moment niet eens zo slecht waren. De meesten wilden direct weten waar de tocht naartoe zou gaan maar dat was nu juist de verrassing.

Via de brug over de Noord naar Alblasserdam en vandaar door de polder naar Nieuw-Lekkerland waar we overgevaren zijn naar Lekkerkerk. Daar aangekomen hebben we koffie gedronken in het Huisje van de Zeeuw waar de bediening weer uitstekend was. Via de Loet en Stolwijk een ronde gefietst door de Krimpenerwaard. Deze tocht was door mij in de zomer bedoeld als de “Hortensiaroute” maar kon toen niet doorgaan, echter in deze herfstige omstandigheden is het ook een mooie tocht geworden.                    

Over het weer op deze tocht kunnen we kort zijn, afwisselend droog met af en toe regen en een zonnetje waarbij opgemerkt dat we vanaf het Loetbos tot aan de grens met Krimpen a/d Lek een behoorlijke bui te verwerken hebben gekregen. En toch zie je ons op het terras koffie en een tweetal van ons een kop soep nuttigen met daarbij een zonnetje (zie de foto).

Hierbij ook de gefietste route (ingezonden door Gerda K

admin

So, what do you think ?