Our Blog

Verslag van Hetty: 

Ondanks de barre weersvoorspelling kwamen toch 10 dappere deelnemers opdagen voor een verrassingstocht. Ik had de tocht van Paula J. overgenomen en ook haar koffieadres.

Bij vertrek was het droog en welgemoed fietsten we over de Pruimendijk en door het parkje Wevershoek en de Zuidpolder naar Theehuys Polderzicht. Een grote wandelgroep was net vertrokken en gezellig zaten we aan een lange tafel bij elkaar. Wat een heerlijke taarten hebben ze daar! Gebhard had al trek in zijn lunch met een alcoholvrij biertje.

Bij vertrek begon het te miezeren en de buienradar gaf veel regen aan. Allemaal in regenpak verder. Dan maar geen appels plukken en terug via een mooie route langs de Munnikendevel en het Kijfhoekkerkje. De mierzerregen veranderde zowaar in een bleek zonnetje. Na het afscheid bij de Devel kwam ik na 26 km weer thuis. Een ieder was blij dat hij toch was gaan fietsen.

admin

So, what do you think ?