Verslagen fietstochten do 4 juni

Vanmorgen wederom gefietst met 2 groepjes van 4 door de Alblasserwaard. Helaas kon Lijnie B niet mee vanwege de diploma uitreiking van haar kleinkinderen. Het was landelijke examendag en we zagen onderweg inderdaad veel vlaggen met tassen uithangen. De weersverwachting zag er niet best uit, maar bij de start was het droog en we waagden het erop. We hadden er ook zoveel zin in!

Verslag van Bebbel

Met Judith en Lianne via Alblasserdam het buitenpad gefietst en dwars door de Alblasserwaard via De Donk naar de Riekjeshoeve bij Brandwijk, waar we lekker koffie gedronken hebben. Daar kwam Hetty ook met haar groepje. Heel gezellig even.

Wij zijn doorgereden naar Bleskensgraaf en zo naar Oud Alblas. Daar kregen wij een pittige bui maar met de regenpakken aan was het te doen. Na 42km waren we weer thuis. Het is wennen met zo’n klein groepje, maar erg gezellig. Tot de volgende keer. Liefs en blijf gezond.

Verslag van Hetty

Met Irene, Tineke en Willem via de Alblas en de Graafstroom naar theetuin Van Lint bij Ottoland. Oh wat een ontvangst! De gastvrouw Annemiek was zo blij dat ze het voor het eerst weer aandurfde om gasten te ontvangen. We werden helemaal “in de watten” gelegd want ze had heerlijke bananen- met dadeltaart voor ons gebakken. De koffie en taart werden op een dienblad bij ons gezet op het overdekte buitenterras. We moesten ook op de foto. Fijn om iemand zo blij te zien. 

Na een gezellig samenzijn naar de Riekjeshoeve, waar we het groepje van Bebbel tegenkwamen, Via een snelle route via de Donkse Laagten en Oud-Alblas terug (vanwege regenkansen) en gelukkig kwamen we weer droog en voldaan thuis na 39km op de teller. N.B Wij fietsten ook langs “het kasteel” van de prijsvraag van mei.

 

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2020. Bookmark de permalink.

2 reacties op Verslagen fietstochten do 4 juni

  1. Gerda Komen schreef:

    Wat geweldig dat de fietsclub weer is gestart. Zo te zien hebben de deelnemers ervan genoten. Nog even en ik doe ook weer mee hoor.
    Ik kijk uit naar het volgende verslag.

  2. Henk en Margreet schreef:

    Wat fijn dat er weer gefietst kan worden, weliswaar kleine groepjes , maar toch gezellig en op zich goed weer! En heerlijk koffie en taart ! Hopen dat we/ jullie deze zomer nog vaak kunnen fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *