Verslagen 3 fietstochten woensdag 7 oktober

Verslag van Ini:

Dinsdagavond besloten met de andere 2 fietsleiders om te gaan fietsen.
Woensdagmorgen toch veel twijfels. Nog even een bui afgewacht en toen met Bep vd V, Corrie E. en Margo vertrokken naar de Zwijndrechtse brug.

Door het Weizigtpark naar Dubbeldam, langs huize Dordtwijk naar “de Bieshof” in Stadspolders voor de koffie. Daarna langs het Wantij naar de Zuidendijk. Daar een buitje gehad en onze regenjassen aan gedaan. Achteraf was het eigenlijk niet eens nodig geweest.

Ommetje over de Oudedijk en terug naar de Zuidendijk. Die gevolgd tot het Wielwijkpark en daar een beetje uit de wind en in een flauw zonnetje, onze boterham gegeten.

Terug naar de brug, waar Margo afhaakte voor een boodschap en zijn wij verder naar Ambacht gefietst. 32 km en vóór 14.00 uur thuis.
Reuze meegevallen deze herfst fietsdag.

Verslag van Gerda R:

Waren toch allemaal (Bep V., Jannie en Lenie H.) naar Wielstaete gekomen om te fietsen.

Maar eenmaal daar begon het toch nog steeds regen. Waren net de fiets en het begon weer te regenen. Weer gaan schuilen en met elkaar maar besloten om niet verder te fietsen.     

Verslag van Jan D:

Na 2 afbellers verschenen er 3 medefietsers van mijn groepje bij Wielstaete. Toen we stonden te wachten bij Wielstaete goot het van de regen.

Uiteindelijk vertrokken we en moesten bijna gelijk weer schuilen. Twee van mijn groepje haakten af. Bij het groepje van Gerda dat ook stond te schuilen gebeurde hetzelfde. Dus toen maar besloten om niet verder te gaan.

Jammer, maar hopelijk volgende keer meer geluk.

 

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2020. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *