Verslag fietstocht wo 9 juni Krimpenerwaard en Kinderdijk

Verslag van Hetty: 

Met Riet van C, Gré, Lenie H, Ini K., Els T en Gebhard met de Waterbus naar Krimpen. Een compliment voor Gebhard; met 85 jaar rond 6 uur met de trein uit Horst (Limburg) vertrokken en dan hier een rondje fietsen en dan ’s avonds weer met de trein terug! Hij genoot vandaag weer van het weidse polderland.

Wat een heerlijk weertje. Het voelde als vakantie vandaag: Varen over het water, koffie met boterkoek op een terras aan de IJssel, fietsen langs sloten vol met waterlelies en Gele lis, weilanden met kleine gansjes, lammetjes en zwaantjes, ijsje bij ’t Schapenschuurtje in het weiland, zonnebrandcrème smeren, en talrijke molens bij Kinderdijk zonder toeristen!

Wat een gezelligheid onder elkaar en wat genoten we. Na iets meer dan 40km waren we zondoorstoofd weer thuis rond half 4.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu van deze website onder “Foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2021. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *