Our Blog

Verslag van Ini: 

Ondanks de te verwachten hitte, om 10.00 uur vertrokken met Gebhard, Lenie H, Cock, Jannie, Jo en Margo langs “het Waaltje” naar Barendrecht.

Lekker in de schaduw op het terras gezeten van “t Oude Durp” en van de koffie en thee genoten.

Naar het Kooiwalbos het de Zuidelijk Randpark tussen het groen door met vrolijk fluitende vogels. Onder een paar grote bomen in Vrijenburg stond uitnodigend een picknickbank voor onze lunchpauze. Jammer dat we weer verder moesten, maar anders zou het te warm worden voor de terugrit.

Via de Charloisse Lagedijk naar het Portlandse pad (de netkous) over de A15 en terug naar Barendrecht. Maar we konden niet zo maar het terras van “het Schaapje” voorbij. Dus een ijsje genomen of wat te drinken. De Voordijk verder naar Park Nieuweland, Middeldijk, Ziedewijdsedijk en Rijksstraatweg.

Daar afscheid genomen van de fietsers uit Zwijndrecht en wij richting Achterambachtseweg naar huis. Het was best warm, maar de wind maakte het toch aangenaam en om 14.30 uur waren we terug met 32 km op de teller.

Kijk voor nog meer foto’s op deze website onder Foto’s 

admin

So, what do you think ?