Verslag fietstocht wo 16 juni Merwelanden

Verslag van Gerda R.: 

In verband met de warmte zijn we om 9.30 uur vertrokken met Riet van C, Paula P, Corrie E, Plony en Els T. 

Via de brug over de Noord. Els stond al klaar om bij ons aan te sluiten. Heerlijk langs het water gefietst van Papendrecht naar onze koffie stop bij Stayokay. Onderweg nog wel even een slok uit de fles.

Na de koffie richting de  Wantijbrug en via een klein stukje Wantijdijk naar het fietspad rechts, lekker verder onder de bomen. Al lukte dat niet altijd. Via de Bieshof, Noordendijk  naar de Riedijkshaven. In de schaduw even onze boterhammetje gegeten. Els met de pont naar Papendrecht. Wij verder langs  de havens naar Zwijndrecht en H-I-Ambacht.

Met 34 km op de teller en een gezellige rit.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2021. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *