Our Blog

Verslag Van Henk en Bebbel:

Vandaag waren we maar met negen mensen en bleken zowel Henk als ik naar de Theetuin ’t Groene Broek te gaan.

Het eerste deel fietste Henk voorop en toen we onder het genot van pruimentaart en noten, dadel en nog cake verder gingen fietsen heeft Bebbel de tocht overgenomen.

We fietsten via Hardinxveld-Giessendam over het spoor naar Sliedrecht Oost. Daar hebben we gezellig langs het water bij een openbaar parkje (prachtige bloemen) ons brood op gegeten en Emmie en Margreet hadden warm water of thee bij zich en konden er een paar mensen mee profiteren van iets warms. Gezellig hoor.

We zijn verder gefietst over de Buitendams en helemaal langs het water. Toen we in Papendrecht arriveerden hebben we nog even overlegd of we koffie of iets anders zouden drinken bij Restaurant Willaerts en om democratisch te doen (eigenlijk wilden alleen Emmie en Bebbel daar gaan zitten en de anderen niet), hebben we het toch gedaan en het was heel gezellig.

Daarna door naar Ambacht en na de brug hebben we afscheid genomen. Het was een hele gezellige gedeelde tocht. En wie waren er bij? Henk, Margreet, Loek, Louisette, Emmie( gewone fiets he) Joke, Lijnie, Corrie S. en als laatste Bebbel met haar gebotoxte lip (wespensteek in mond.

 Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

So, what do you think ?