Our Blog

Verslag van Ini:

Een grote opkomst vandaag (waarschijnlijk door het mooie weer) dus weer even puzzelen met de verdeling over de 2 fietsleiders. Jan en Yvonne waren weer van de partij en verder fietsten mee : Jo, Gien, Janny d’A, Cock, Gerda K., Corrie E., Thea v O., Ina, An en Thea v.S, die voor het eerst mee ging.

Via het Sandelingenpark naar Rijsoord en Barendrecht. Bij ’t Ouwe Durp koffie gedronken en toen het Havenspoorpad gevolgd naar de Waalhaven en door naar Heijplaat. Daar wat straatjes door gereden en langs restaurant “Courzand” (dat nu een mooi terras aan de voorkant heeft) naar de Directiekade, waar een mooi houten kunstwerk staat en dienst doet als banken. Dus wat plekjes ingenomen om heerlijk in de zon ons brood te eten.

Daarna ook nog maar even naar het Quarantaine-Terrein gefietst en aangegeven wat ooit de bedoeling was van de bouw van de huizen daar. Bij het strandje aan de Nieuwe Maas, sta je op de hoogte van Schiedam.

Nog wat foto’s gemaakt en met de waterbus (Aqualiner) vanaf Heyplaat verder. De sky-line van Rotterdam werd steeds duidelijker en bij “DE Rotterdam” op Katendrecht uitgestapt. Een stuk langs het water gefietst, maar ook hier waren weer opbrekingen. Onze weg gevonden naar de Laan op Zuid en langs het Feijenoordstadion, Varkenoord naar Oost IJsselmonde en over Rijsoord weer terug.

Om 3 uur was het weer tijd afscheid te nemen na een fietstocht van ruim 40 km.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

So, what do you think ?