Our Blog

Verslag van Gerda R:

Met Bets, Plony, Tiny, Tineke, Els T, Suze, Gré, Gebhard, Lenie en Arie richting Sandelingen, Bolnes en via het Dijkje naar onze koffieadres Brasserie Op Zuid.

Heerlijk buiten in het zonnetje op het terras gezeten. Gebhard heeft toch nog kunnen smullen van zijn taart, al was het geen appeltaart. De meesten waren wel weer wat op temperatuur gekomen. Al schijnt de zon, het is nog wel fris. Zelf heb ik er weinig last van.

Weer lekker op de fiets over de Noordekerkdijk, de tunneltjes richting Lombardijen om op het Havenspoorpad te komen. Bij het Kooiwalbos naar Barendrecht om een plekje te zoeken om onze boterhammetjes te eten. Gelukkig een mooie plek waar we allemaal lekker in het zonnetje konden zitten.

Nu weer richting de Oude-Maas, Lindtsedijk, Develpad  naar Wielstaete .Om 14.30 uur  waren we weer in Ambacht en met 42 km op de teller was het weer een gezellige dag.

admin

So, what do you think ?